Koppositie naar Amsterdam

Smashing’72 heren 2 won 36 wedstrijden op rij totdat VVAmsterdam heren 5 daar vorige week met een 3-2 een einde aan maakte. Een knappe prestatie, al gaat Smashing’72 vast voor een reeks van 72. Heren 1 pakte woensdagavond een veel mooiere zege op de voormalig koploper: 3-1. En hoe. De eerste set werd nipt verloren (22-25). In de tweede set voerde coach René een dubbele wissel uit, waarbij de diagonaal de set-upper werd en de set-upper de diagonaal. Met drie aanvallers aan het net (de tegenstander snapte het niet helemaal en riep nog iets over een opstellingsfout) viel de overwinning aan de kant van Albatros met dezelfde getallen maar dan omgedraaid: 25-22. Vanaf dat moment overheerste het erg sterk spelende collectief van Albatros: 25-16 en 25-19. Het team haalde de eerste plek van Diemen naar Amsterdam, naar Albatros voor alle duidelijkheid. #volleybalvraagvanvandaag:Kampi-kampi-kampioenen?

SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

1. Manna en Robert, de oud trainers van mij en Sanne keken vol trots toe hoe wij Smashing wegspeelden. Ja Manna, het is begonnen bij de jeugd :-).