Albatros is de volleybalvereniging voor kinderen en jongeren uit Amsterdam Oost (Watergraafsmeer en Zeeburg)!


Nieuwe leden

1. SCHRIJF EEN MAIL
Stuur een mail met daarin je voor én achternaam, hoe oud je bent en of je al eens eerder hebt gevolleybald naar Elisa. Je krijgt dan een bericht terug. Je hoort dan in welk team we nog plek hebben. Let op: al onze jeugdleden spelen ook wedstrijden op zaterdag en vanaf 10 jaar trainen we ook op maandag én vrijdag.

2. FLESJE WATER MEE
Trek tijdens de eerste training gewoon je gymspullen aan. Je gaat veel rennen en bewegen,  neem dus een flesje water mee. Je krijgt via de mail te horen bij welke trainer en groep je traint. In de zaal kun je altijd vragen naar Rik of Stijn.

3. OUDERS MOGEN KIJKEN
Jouw ouders kunnen op de tribune kijken hoe de training gaat. Je mag drie keer gratis mee trainen, maar je kunt natuurlijk ook al na één keer trainen lid worden als je het heel erg leuk vindt.

4. INSCHRIJVEN
Als we een plek voor je hebben en jij vindt volleyballen net zo fantastisch als wij, dan kun je je inschrijven. Voorwaarde is wel dat jouw ouders dan ook betrokken zijn als coach, scheidsrechter of iets anders voor de club doen! Je komt dan in een volleybalteam dat ook wedstrijden gaat spelen.

5. ALBATROS KLEDING
Je krijgt van Elisa een nummer voor op jouw wedstrijd t-shirt. Dat haal je bij Banne Sports. We verwachten dat je ook een inspeel t-shirt koopt waar jouw voornaam op de achterkant staat. Eventueel koop je ook een hoodie.


Je wil volleyballen bij de jeugd van Albatros, hoe gaat dat?

Over onze club
Albatros is de grootste jeugdvereniging van Amsterdam. Ons streven is dat alle jeugdteams met veel plezier twee keer in de week trainen en een wedstrijd spelen op hun eigen niveau. Als het zaalseizoen voorbij is, eind mei, dan gaan we nog twee maanden beachvolleybal spelen. Wij delen teams in op leeftijd, niveau en maken ook graag aparte jongen/meisjes teams. Alle ouders dragen bij onze vereniging altijd iets bij door wedstrijden te coachen, te helpen bij de training, te fluiten of door te helpen bij onze kleine evenementen.

Trainen
Wij trainen op maandag en vrijdag in de Wethouder Verheijhal en de Montessori Sporthal Oostpoort.. De training op maandag is van 17 tot 18 uur voor de CMV-teams (7 tot 12 jaar). Van 18-19:30 uur trainen de meeste aspirantenteams (12 tot 18 jaar), de oudere jeugd traint dan van 19:30 tot 21:15 uur. Op vrijdag  is de tweede training tussen 17:00 en 21:00 uur. Wil je ook op zondag trainen? Kijk dan eens bij SAJV.

Wedstrijden
Wedstrijden spelen de jongste op zaterdagochtend (ongeveer om de week) en de oudere kids op zaterdagmiddag (bijna elke week). Alle spelers doen mee aan de wedstrijden, alleen trainen is niet mogelijk. Van alle ouders verwachten we dat ze actief zijn als coach of als scheidsrechter. Hiervoor bieden we speciale workshops aan.

Vereniging
De vereniging, opgericht in 1951, heeft aspirantenteams (vanaf 12 jaar) en CMV-teams (vanaf 7 jaar). De teams spelen op verschillende niveaus, van het laagste tot en met het hoogste niveau in Amsterdam en in de regio.

Beachvolleybal
Het zaalseizoen loopt van september tot en met december en van januari tot en met eind mei. Daarna gaan we twee maanden beachvolleyballen met de jeugd, totdat de zomervakantie begint. We geven dan speciale beachtrainingen en sluiten af met een toernooi.

Onze jeugdvolleybal filosofie
Lees meer over onze passie, plezier, prestatie, progressie en proberen.

Teamindeling
Hoe wordt de teamindeling gemaakt bij de jeugd?

Meer weten
Voor meer informatie over Albatros kun je de brochure Albatros-in-vogelvlucht 2019 downloaden met 19 punten over de jeugd van Albatros. Of lees onze jeugdvolleybal filosofie over onze passie, plezier, prestatie, progressie en proberen. Nog vragen? Kijk dan eens op de Meest gestelde vragen pagina.

Bekijk:

SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

Adres sporthal

Wethouder Verheijhal
Polderweg 300
1093 KP Amsterdam


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!