Albatros is de volleybalvereniging voor kinderen en jongeren uit Amsterdam Oost (Watergraafsmeer en Zeeburg)!


Nieuwe leden
Helaas hebben we niet in elk team ruimte voor nieuwe leden. Mail naar Elisa (vermeld altijd de naam + achternaam, leeftijd en volleybalervaring van uw kind) om te vragen of er nog plek is.

Onze club
Albatros is de grootste jeugdvereniging van Amsterdam. Onze teams trainen op maandag en vrijdag in de Wethouder Verheijhal.  Ons streven is dat alle jeugdteams met veel plezier twee keer in de week trainen en een wedstrijd spelen op hun eigen niveau. Voor de zomervakantie speelt de jeugd nog twee maanden beachvolleybal. Wij delen teams in op leeftijd, niveau en maken ook graag aparte jongen/meisjes teams. Alle ouders dragen bij onze vereniging altijd iets bij door wedstrijden te coachen, te helpen bij de training, te fluiten of door te helpen bij onze kleine evenementen.

Trainen
Wij trainen op maandag en vrijdag in de Wethouder Verheijhal. De training op maandag is van 17 tot 18 uur voor de CMV-teams (7 tot 12 jaar). Van 18-19:30 uur trainen de meeste aspirantenteams (12 tot 18 jaar), de oudere jeugd traint dan van 19:30 tot 21:15 uur. Op vrijdag  is de tweede training tussen 17:30 en 21:00 uur.

Wedstrijden
Wedstrijden spelen de jongste op zaterdagochtend (ongeveer om de week) en de oudere kids op zaterdagmiddag (bijna elke week). Alle spelers doen mee aan de wedstrijden, alleen trainen is niet mogelijk. Van alle ouders verwachten we dat ze actief zijn als coach of als scheidsrechter. Hiervoor bieden we speciale workshops aan.

Vereniging
De vereniging, opgericht in 1951, heeft aspirantenteams (vanaf 12 jaar) en CMV-teams (vanaf 7 jaar). De teams spelen op verschillende niveaus, van het laagste tot en met het hoogste niveau in Amsterdam en in de regio.

Beachvolleybal
Het zaalseizoen loopt van september tot en met december en van januari tot en met eind mei. Daarna gaan we twee maanden beachvolleyballen met de jeugd, totdat de zomervakantie begint. We geven dan speciale beachtrainingen en sluiten af met een toernooi.

Onze jeugdvolleybal filosofie
Lees meer over onze passie, plezier, prestatie, progressie en proberen.

Teamindeling
Hoe wordt de teamindeling gemaakt bij de jeugd?

Meer weten
Voor meer informatie over Albatros kun je de brochure Albatros-in-vogelvlucht 2018 downloaden met 19 punten over de jeugd van Albatros. Of lees onze jeugdvolleybal filosofie over onze passie, plezier, prestatie, progressie en proberen. Nog vragen? Kijk dan eens op de Meest gestelde vragen pagina.

Bekijk:

Adres sporthal

Wethouder Verheijhal
Polderweg 300
1093 KP Amsterdam

Zit Albatros het meeste in de buurt?

jeugd_in_amsterdam


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!