Albatros is de volleybalvereniging voor kinderen en jongeren uit Amsterdam Oost (Watergraafsmeer en Zeeburg)!


Albatros is de grootste jeugdvereniging van Amsterdam. Onze teams trainen op maandag, donderdag en vrijdag.  Ons streven is dat alle jeugdteams met veel plezier twee keer in de week trainen en een wedstrijd spelen op hun eigen niveau. Wij delen teams in op leeftijd, niveau en maken ook graag aparte jongen/meisjes teams. Alle ouders dragen bij onze vereniging altijd iets bij door wedstrijden te coachen of te fluiten.

Trainen
Wij trainen op maandag en vrijdag in de Wethouder Verheijhal en op donderdag in Sporthal Zeeburg. Van 30 oktober tot en met 11 december 2017 hebben we een volleybalspeeltuin van 16 tot 17 uur voor 5 tot en met 7 jarigen. De training op maandag is van 17 tot 18 uur voor de CMV-teams (7 tot 12 jaar). Van 18-19:30 uur trainen de meeste aspirantenteams (12 tot 18 jaar). De trainingen op donderdag en vrijdag zijn tussen 17:30 en 19 uur.

Wedstrijden
Wedstrijden spelen de jongste op zaterdagochtend (ongeveer om de week) en de oudere kids op zaterdagmiddag (bijna elke week). Alle spelers doen mee aan de wedstrijden, alleen trainen is niet mogelijk. Van alle ouders verwachten we dat ze actief zijn als coach of als scheidsrechter. Hiervoor bieden we speciale workshops aan.

Vereniging
De vereniging, opgericht in 1951, heeft aspirantenteams (vanaf 12 jaar),  CMV-teams (vanaf 7 jaar) en een volleybalspeeltuin voor 5 tot en met 7 jaar (van 30 oktober tot en met 11 december 2017). De teams spelen op verschillende niveaus, van het laagste tot en met het hoogste niveau in Amsterdam en in de regio.

Nieuwe leden
Helaas hebben we niet in elk team ruimte voor nieuwe leden. Mail naar Elisa (vermeld altijd de naam + achternaam, leeftijd en volleybalervaring van
uw kind) om te vragen of er nog plek is. Voor jonge kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar, starten we begin oktober weer nieuwe teams.

Meer weten
Voor meer informatie over Albatros kun je de brochure Albatros-in-vogelvlucht 2017 downloaden met 19 punten over de jeugd van Albatros. Nog vragen? Kijk dan eens op de Meest gestelde vragen pagina.

Bekijk:

Adres sporthal

Wethouder Verheijhal
Polderweg 300
1093 KP Amsterdam

Zit Albatros het meeste in de buurt?

jeugd_in_amsterdam


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!