Albatros is de volleybalvereniging voor kinderen en jongeren uit Amsterdam Oost (Watergraafsmeer en Zeeburg)!


Nieuwe leden

Wil je eens kijken of volleybal iets voor jou is? Volg dan deze stappen:

1. SCHRIJF EEN MAIL
Stuur een mail met daarin je voor Ć©n achternaam, hoe oud je bent en of je al eens eerder hebt gevolleybald/ of een andere sport hebt gedaan naar May-Britt. Je krijgt dan een bericht terug. Je hoort dan of en in welk team we nog plek hebben. Let op: al onze jeugdleden spelen ook wedstrijden op zaterdag en vanaf 10 jaar trainen we op maandag Ć©n vrijdag.

2. FLESJE WATER MEE
Trek tijdens de eerste training gewoon je gymspullen aan. Je gaat veel rennen en bewegen, neem dus ook een flesje water mee. Je krijgt via de mail te horen bij welke trainer en met welk team je traint.

3. OUDERS MOGEN KIJKEN
Jouw ouders kunnen op de tribune kijken hoe de training gaat. Tijdens de Startdag krijgen ze meer informatie over hoe de club in elkaar zit.

4. INSCHRIJVEN
Als we een plek voor je hebben en jij vindt volleyballen net zo fantastisch als wij, dan kun je je inschrijven. Voorwaarde is wel dat jouw ouders dan ook betrokken zijn als coach, scheidsrechter of iets anders voor de club doen! Je komt dan in een volleybalteam dat ook wedstrijden gaat spelen. Jouw ouders krijgen later een mail over de contributie.

5. ALBATROS KLEDING
Je krijgt na inschrijving van May-Britt een nummer voor op jouw wedstrijd t-shirt. Dat bestel je gemakkelijk via de webshop. Ook koop je een inspeel t-shirt waar jouw voornaam op de achterkant staat. Eventueel koop je ook een Albatros hoodie.


Over de vereniging

Onze club
Albatros heeft de grootste jeugdvereniging van Amsterdam. Ons streven is dat alle jeugdteams met veel plezier twee keer in de week trainen en een wedstrijd spelen op hun eigen niveau. Wij delen teams in op leeftijd, niveau en maken ook graag aparte jongen/meisjes teams. Alle ouders dragen bij onze vereniging altijd iets bij door wedstrijden te coachen, te helpen bij de training, te fluiten of door te helpen bij onze kleine evenementen.

Trainen
Wij trainen op maandag/dinsdag/woensdag en donderdag/vrijdag in de Wethouder Verheijhal en de Montessori Sporthal Oost. De training op maandag is van 17 tot 18 uur voor de CMV-teams (8 tot 12 jaar). Vanaf 17:30 en 18:00 trainen de meeste aspirantenteams (12 tot 18 jaar), de oudere jeugd traint dan van 19:30 tot 21:15 uur. Op vrijdag is de tweede training tussen 17:00 en 21:00 uur.

Wedstrijden
Wedstrijden spelen de jongste op zaterdagochtend (ongeveer om de week) en de oudere kids op zaterdagmiddag (bijna elke week). Alle spelers doen mee aan de wedstrijden, alleen trainen is niet mogelijk. Van alle ouders verwachten we dat ze actief zijn als coach of als scheidsrechter. Hiervoor bieden we speciale workshops aan.

Vereniging
De vereniging, opgericht in 1951, heeft aspirantenteams (vanaf 12 jaar) en CMV-teams (vanaf 8 jaar). De teams spelen op verschillende niveaus, van het laagste tot en met het hoogste niveau in Amsterdam en in de regio.

Seizoen
Het zaalseizoen loopt van september tot en met december en van januari tot en met halverwege juli. In juni en juli spelen we ook nog buiten beachvolleybal.

Onze jeugdvolleybal filosofie
Lees meer over onze passie, plezier, prestatie, progressie en proberen.

Teamindeling
Hoe wordt de teamindeling gemaakt bij de jeugd?

Meer weten
Lees onze jeugdvolleybal filosofie over onze passie, plezier, prestatie, progressie en proberen. Nog vragen? Kijk dan eens op de Meest gestelde vragen pagina.

Bekijk:

SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!

Adres sporthal

Wethouder Verheijhal
Polderweg 300
1093 KP Amsterdam


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!