• Het bestelformulier voor de wedstrijdkleding vind je hier (pdf).
  • De hoodie, het inspeel t-shirt en de tassen bestel je online via dit formulier.

We hebben een Albatros kleding clublijn die te verkrijgen is bij onze leverancier Banne Sports, de sportspeciaalzaak én volleybalspecialist uit Amsterdam Noord. Banne Sports levert ook een grote collectie volleybalschoenen. Op alle artikelen uit de clublijn en op de schoenen krijg je een verenigingskorting.  Het bestelformulier vind je hier (pdf).

Waar koop je je wedstrijdkleding?
Er zijn verschillende mogelijkheden en momenten om je wedstrijdkleding aan te schaffen:

          Per jaar zijn er twee pasavonden in de Verheijhal, tijdens een trainingsavond. Deze zijn op logische instroom momenten verdeeld over het seizoen.

          In de winkel van Banne Sports, in het winkelcentrum Banne Centrum in Amsterdam-Noord. Er is een ruime voorraad aan wedstrijdshirts aanwezig. Als je de juiste maat gevonden hebt, worden ter plekke je rug & borst nummers op het shirt geperst. Zorg dus dat je van Elisa (jeugd) of Akua (senioren) een nummer ontvangen hebt voordat je naar de winkel gaat! Wil je graag zeker weten dat jouw maat aanwezig is? Stuur dan vooraf even een mailtje naar info@bannesports.nl. Openingstijden en een routeplanner vind je hier http://www.bannesports.nl/nl-NL/10/contact.html

          Je bestelt online en laat je bestelling thuisbezorgen (tegen meerprijs verzendkosten). Het bestelformulier kun je downloaden, en ingevuld versturen naar info@bannesports.nl. Na het overmaken van de totale kosten wordt het pakket naar je opgestuurd.

          Via het Jeugdfonds Sport kan een vergoeding voor attributen als voucher uitgegeven worden die binnen 4 maanden bij de opgegeven winkel kan worden besteed. Let op: houd er rekening mee dat de producten worden vergoed zoals die zijn gespecificeerd op de waardebon.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!