Clubkleding-Flyer-VV-Albatros

Het bestelformulier vind je ook hier (pdf).

Albatros heeft vanaf het seizoen 2016/2017 een vernieuwde versie van het wedstrijdshirt, en ter aanvulling, om je wedstrijdoutfit compleet te maken, een Albatros kleding clublijn. Van broekjes tot een volledig trainingspak, alle mogelijkheden zijn aanwezig. Uiteraard is het optioneel om deze artikelen te bestellen.

De volledige kleding clublijn is verkrijgbaar bij onze nieuwe leverancier Banne Sports, de sportspeciaalzaak én volleybalspecialist uit Amsterdam Noord. Banne Sports levert ook een grote collectie volleybalschoenen. Op alle artikelen uit de clublijn en op de schoenen krijg je een verenigingskorting.  Het bestelformulier vind je hier (pdf).

Voor de duidelijkheid: het nieuwe wedstrijdshirt zal het huidige shirt niet vervangen. Doordat het ontwerp van het shirt gelijk is, heb je de vrijheid om zelf te bepalen of je een nieuw shirt wilt bestellen. Het nieuwe shirt biedt wel voordelen: het materiaal (de stof) is lichter, het model is getailleerd en de boorden rond de hals en mouwen vallen mooier.

Waar koop je je wedstrijdkleding?

Er zijn verschillende mogelijkheden en momenten om je wedstrijdkleding aan te schaffen:

          Per jaar zijn er twee pasavonden in de Verheijhal, tijdens een trainingsavond. Deze zijn op logische instroom momenten verdeeld over het seizoen. De eerstvolgende pas avond is nog niet bekend.

          In de winkel van Banne Sports, in het winkelcentrum Banne Centrum in Amsterdam-Noord. Er is een ruime voorraad aan wedstrijdshirts aanwezig. Als je de juiste maat gevonden hebt, worden ter plekke je rug & borst nummers op het shirt geperst. Zorg dus dat je van Elisa (jeugd) of Annette (senioren) een nummer ontvangen hebt voordat je naar de winkel gaat!

Wil je graag zeker weten dat jouw maat aanwezig is? Stuur dan vooraf even een mailtje naar info@bannesports.nl.

Openingstijden en een routeplanner vind je hier http://www.bannesports.nl/nl-NL/10/contact.html

          Je bestelt online en laat je bestelling thuisbezorgen (tegen meerprijs verzendkosten). Het bestelformulier kun je hier downloaden, en ingevuld versturen naar info@bannesports.nl. Na het overmaken van de totale kosten wordt het pakket naar je opgestuurd.

Voor jeugdleden die zijn aangesloten bij het jeugdsportfonds geldt de mogelijkheid om via het jeugdsportfonds te bestellen. Meer info hierover vind je op amsterdam.jeugdsportfonds.nl

albatros


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!