h1-bam
Je hebt van die wedstrijden waarin je minder punten maakt dan je tegenstander maar toch met 3-1 winst van het veld loopt. Ondanks negen punten minder dan de tegenstander was Heren 1 toch nog de winnaar.

In tegenstelling tot eerdere wedstrijden waarin Heren 1 slap aan de wedstrijd was begonnen, waren de rollen nu omgedraaid, en ging Heren 1 van het begin sterk van start en maakte gehakt van de mannen van Spaarnestad. 25-19. De tweede set herstelde Spaarnestad enigszins maar verloor alsnog de set met 23-25.

Vervolgens was Heren 1 het gevoel even helemaal kwijt en wist niemand de bal meer over het net te krijgen. Collectief zakte Heren 1 door de ondergrens en er werden in de derde set slechts 6 punten gehaald. Ralph kon het niet meer aanzien en trok per ongeluk zijn shirt aan flarden.

Het roer ging om in de vierde set en er stonden ineens drie mannen van Heren 2 in het veld. Nick, Jesse en Alexander. Giorgio kampte met een rugblessure en Sanne is nog steeds niet hersteld van zijn enkelblessure. Maar gelukkig waren ze wel aanwezig om het team aan te moedigen.

Ralph verving Rik op de spelverdeler positie en hiermee herstelde Heren 1 het evenwicht en werd het een gelijk opgaande set. Dankzij knap verdedigend werk van Thijs en een paar harde klappen van Nick wist Heren 1 in een bloedstollende eindfase de set toch nog te winnen (28-26). Chapeau.
Ruud