Heren 4-Albatros
De degradant uit de vierde klasse heeft de promovendus uit de 6e klasse met 3-1 verslagen. Albatros Heren 4 speelde een goede wedstrijd tegen VV Amsterdam Heren 8. Helaas leverde dit goede spel slechts Ć©Ć©n punt op. Dit keer was er geen spelersoverschot en moesten we het doen met zeven spelers. Het was hard werken tegen het kwalitatief sterkere team uit Amsterdam.
Vergeten scheidsrechter
De Amsterdammers waren echter vergeten om een scheidsrechter mee te nemen. Dus moest onze aanvoerder Jan de wedstrijd als scheidsrechter leiden. Dit scheidsrechterlijke voordeel had helaas geen invloed op het resultaat. Met Jan als scheidsrechter voor de eerste drie sets en Henk voor laatste set werd er alsnog verloren.

Jonge spelverdeler
Positief was dat Stijn de spelverdeler uit Jongens 1 vier sets lang een stabiele wedstrijd speelde. Hij had een aantal goede set-ups en zijn pass was redelijk stabiel. Het is daarmee te hopen dat Stijn vaker bij ons invalt.

Nachtkaars
De eerste set begon aardig maar eindigde helaas in een 25-21 verlies. De tweede set werden we wel beloond voor ons goede spel en pakten we met 22-25 een punt. Hierna ging ons spel als een nachtkaars uit en de derde set eindige in een 25-14 verlies. De laatste set kon ik vanaf de bank toezien hoe we niet veel dichterbij kwamen dan een 25-17 verlies.

Lijfsbehoud
Conclusie het is punten sprokkelen geblazen in de vijfde klasse, maar ik heb er vertrouwen in dat lijfsbehoud goed mogelijk is. De volgende wedstrijd tegen Zeeslag zal erg belangrijk worden in de strijd om lijfsbehoud.
Maarten Mellegers