1. De aanvraag voor een bijdrage in de sportkosten van kinderen met een stadspas kun je als ouder zelf regelen via dit formulier van de Stichting Sina.

2. Het kan ook door intermediair ingevuld worden. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam. Heb je die niet? Vul het formulier in óf bel naar 088 – 8 800 888 (maandag tot en met vrijdag 9:00 – 21:00 uur bereikbaar). ;

3. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;

4. Je hoort binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;

5. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij Albatros als lid;

6. Het Jeugdsportfonds betaalt de contributie of het lesgeld direct aan de volleybalclub. Je ontvangt zelf geen geld.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!

Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van alle fondsen op de website van het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.

Vragen over je contributie? Mail naar de penningmeester.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!