Wat leuk dat je wil gaan volleyballen! Op deze pagina vind je informatie over volleybalvereniging Albatros! Hieronder vind je een aantal vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet tussen, mail dan naar jeugd@albatros-amsterdam.nl.Ā 

Waar wordt er getraind?
We trainen op maandag en vrijdag in de Wethouder Verheijhal, Polderweg 300. Schuin tegenover het Montessorie Lyceum Oostpoort. De kleedkamers zijn op de eerste verdieping en de sporthal is op de tweede verdieping. De tweede training is op vrijdag, ook in de Verheijhal.

Wanneer kan ik komen trainen?
De meeste teams trainen op maandagmiddag. Dat doen we op drie tijden: CMV van 17:00 tot 18:00 uur en aspiranten van 18:00 tot 19:30 uur en van 19:30 tot 21:15 uur. Het hangt van je leeftijd af in welke groep je terecht komt. De leeftijd 8 tot en met 12 traint om 17 uur en vanaf 12 jaar traint om 18 uur of om 19:30 uur.

Moet ik meteen lid worden?
Nee, je mag gratis drie keer meetrainen voordat gevraagd wordt of je ook echt lid wil worden. Daarnaast bekijkt de club of er plek is voor je in een team.

Hoe word ik lid?
Je vindt hier een inschrijfformulier.

Ik heb nog nooit gevolleybald, is dat erg?
Nee, je kunt op elke leeftijd beginnen en trainen op je eigen niveau. Dit is wel afhankelijk van of er plek is in een team!

Wanneer en hoe laat zijn de wedstrijden?
De wedstrijden zijn voor de CMV ongeveer om de week en voor de aspiranten Ā bijna alle zaterdag. De meeste wedstrijden worden gespeeld in de Wethouder Verheijhal.

Waar kan ik de kleding bestellen?
Dat kan via deze pagina.

Wat kost het?
Je kunt meer lezen over de contributie op deze pagina.

Op welke vrijdagen trainen we?
In en rondom de vakanties trainen we niet op vrijdag. Bekijk het schema van de training op vrijdag.

Waar kan ik meer informatie vinden?
Je kunt altijd verder kijken op onze website, ook kun je mailen naar Rik (of bellen naar Jan: 06 202 78 490).


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!