Albatros is de volleybalvereniging voor iedereen uit Oost/Watergraafsmeer en Zeeburg!

De leden van Albatros zijn dé vereniging. Met elkaar en voor elkaar zorgen ze voor een succesvolle vereniging. Zij binden en verbinden de bloeiende club. Samen zorgen ze voor gezelligheid en plezier binnen en buiten het volleybalveld. De kleinschaligheid zorgt voor een sfeer van ons-kent-ons. Een club waar je bij wil horen.

Albatros is opgericht in 1951. Onze vijf heren en zes damesteams spelen competitie (niet recreatief) variërend van de zesde klasse tot en met de eerste klasse bij de mannen en van de zesde tot en met de eerste klasse bij de dames. De wedstrijden worden bijna allemaal doordeweeks gespeeld bij de senioren (jeugd speelt in het weekend). De senioren spelen op woensdagavond de thuiswedstrijden. Voor de jeugd is dat op zaterdag. LeukJoh! organiseert allerlei activiteiten, van meedoen aan toernooien tot feestjes. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een gezellige barbecue. In de zomer wordt er in het park en op de beachvelden gespeeld.

Wil je een keer komen trainen op maandagavond? Dat kan als je al volleybalervaring hebt in competitie-verband of gevorderd bent op recreantenniveau!

Voor meer informatie over het seniorenvolleybal kun je mailen naar naar de TC Dames of de TC Heren.

– Inschrijven voor seniorenvolleybal
Informatie over jeugdvolleybal
– Instructie Technische Commissie Albatros


Adres sporthal
Wethouder Verheijhal
Polderweg 300
1093 KP Amsterdam


Winkelen in Oostpoort