Albatros is de volleybalvereniging voor iedereen uit Oost, Watergraafsmeer en Zeeburg!

De leden van Albatros zijn dé vereniging. Met elkaar en voor elkaar zorgen ze voor een succesvolle vereniging. Zij binden en verbinden de bloeiende club. Samen zorgen ze voor gezelligheid en plezier binnen en buiten het volleybalveld. De kleinschaligheid zorgt voor een sfeer van ons-kent-ons. Een club waar je bij wil horen.

Albatros is opgericht in 1951. Onze vijf heren en acht damesteams spelen competitie (niet recreatief) variërend van de zesde klasse tot en met de eerste klasse bij de mannen en van de vijfde tot en met de eerste klasse bij de dames. De wedstrijden worden bijna allemaal doordeweeks gespeeld bij de senioren (jeugd speelt in het weekend). Albatros heeft op woensdagavond de thuiswedstrijden in de Verheijhal. Voor de jeugd is dat op zaterdag. Het seizoen wordt altijd afgesloten met een gezellige barbecue. In de zomer organiseren we twee maanden lang een eigen beachvolleybalcompetitie, daarna is het ‘vrij beachen’ totdat het zaalseizoen weer start.

Wil je een keer komen trainen op maandagavond? Dat kan als je al volleybalervaring hebt in competitie-verband of gevorderd bent op recreantenniveau!

Voor meer informatie over het seniorenvolleybal kun je mailen naar naar de TC Dames of de TC Heren.

– Inschrijven voor seniorenvolleybal
Informatie over jeugdvolleybal
– 
EnglishBecoming a member of vereniging Albatros- what does that mean?
Wat verandert er als je als aspirant naar de seniorencompetitie gaat?


Adres sporthal
Wethouder Verheijhal
Polderweg 300
1093 KP Amsterdam


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!