smash-d3
Woensdagavond was er veel te genieten in de Wethouder Verheij. Zowel Dames 2 als Dames 3 speelde tegen Armixtos met groot succes. De groenen gingen puntenloos terug naar de Pijp. En daarnaast waren er uitstekende invalbeurten voor Mila en Sarah in Dames 3 en Celine in Dames 2. Met name Celine maakt indruk met haar verdedigende acties en haar cross geslagen aanvallen op de diagonaal. Waarom was het niet alleen maar hosanna?

Dames 2 speelde 3 sets degelijk met een uitblinkende Eveline en Marjan. Marjan was zo als al vaker dit seizoen ongrijpbaar voor de blokkering. Eveline ontpopte zich in de vierde set, waar een 14-3 achterstand werd omgebogen in 25-18 winst, tot leidster bij uitstek. Op 16-16 pakte ze een geweldig killerblok en op 18-16 sloeg ze het vijandelijk blok doormidden. Na nog twee blokpunten mocht Celine met twee aanvallen de wedstrijd beslissen.

4-0

Bij Dames 3 ging het lang gelijk op. De betere techniek van Dames 3 met fluwelen passes van Camilla en dito setups van Kim gaf de doorslag.  Sarah stond ouderwets lekker te serveren en Mila was op de buitenkant een plaag voor het groen blok. Dat betekende de 4e 4-0 op rij voor Dames 3.

Traantje

Was het dan alleen maar hosanna? Aan het eind van de wedstrijd werd een traantje weggepinkt omdat dit de laatste wedstrijd was van Camilla. De razendsnelle libero keert helaas terug naar Italie omdat ze geen werk kan vinden in Nederland.

Grazie Camilla e arrivederci. Noi non dimenticheremo