Het filmpje van de knaagdieren uit De Pijp hoort zeker thuis in het rijtje Clubblog Top & Flop 2011. Lang niet alle verwachtingen die er waren eind 2010 zijn dit jaar uitgekomen, toch zijn er weer wat flops en tops te noemen. Eén van de mooiste berichten is wellicht het halen van 100 CMV & Jeugdleden en het feit dat één daarvan op jonge leeftijd debuteerde met Dames 2, waar overigens nu nog vier oud-jeugdleden in spelen. Dames 2 had ook een erg mooie rally tegen US, aardige beelden. Het 1-april bericht over het einde van de dubbellidmaatschap maakte veel mensen wakker. Jammer dat het een grapje was.

Verheijhal
Een goed gelezen bericht was dat over de promotie en degradatie-wedstrijden die niet in de Verheijhal gespeeld konden worden, omdat de hal niet gehuurd was. Het filmpje over waterballet op het veld stond veel minder in de spotlights.

Treurig
De wedstrijd van Dames 1 met vier blessures was misschien wel de bizarste wedstrijd van het afgelopen jaar. Al denkt Mankerik daar vermoedelijk anders over. Tegenover het niet promoveren en het uiteindelijke degraderen van Heren 1 staat het feestelijke kampioenschap van bijvoorbeeld Dames 4. Het team dronk in een time-out champagne op de overwinningen, moet kunnen. Het Halloweenfeest was geweldig, volleybal is dan ook de gezelligste sport volgens onderzoek.

Clublied
Het karaoke-nummer van het Clublied kwam beschikbaar en wordt in allerlei kroegen gedraaid. Iets om enorm trots op te zijn, natuurlijk.

Bezoekers
Over de bezoekersaantallen mogen we ook niet klagen. Hoewel op het Clubblog zelf minder berichten zijn verschenen, steeg dit jaar het bezoekersaantal met dik 5000. Ook op Facebook & Twitter werden meer berichten geplaatst. Vooral het reageren op de blogs gebeurde op Feestboek. Al met al een geslaagd jaar voor de leukste volleybalwebsite van Amsterdam.