bovenkarspel
Yes het is gelukt! Dames 1 heeft 4 punten meegenomen uit Bovenkarspel, samen met topinvalsters Mila (D4) en Sandra (D2). Het begon allemaal met een lange autorit richting de plek waar een X aantal jaar geleden een legionella epidemie heerste (wisten de oudgedienden te vertellen).

Na wat omleidingen zijn we door de smokende dorpsjeugd naar sporthal de Flint gewezen. Daar troffen we een kleine, doch gezellige sporthal, met groots op de muren waar Simokos voor staat: Sportiviteit Inzet Mentaliteit Oefening Kenmerken Ons Spel. Dat zou wat beloven. Dankzij een tactische warming-up (wennen aan de zaal en lampen) die coach Herman had bedacht vlamden we de eerste set meteen de pan uit.

De tweede set was een ander verhaal en verliep slecht. De Inzet van de tegenpartij speelde hier op (de Sportiviteit was ietsie minder). Ook fout services van onze kant en slordigheidjes zorgden ervoor dat het 1-1 werd. De laatste twee sets gingen meer gelijk op maar vielen toch onze kant op. De vloer en gaten werden gevonden. En bovendien: AL-le BA-llen gingen Trots Richting Onze Spellie. Dit alles resulteerde natuurlijk in een gezellige nazit en rit, en een trotse aanvoerster.