geschikt
Albatros zoekt met ingang van augustus 2015 een volleybaltrainer/trainster voor haar Dames 1 en Dames2.Ā Albatros is een vereniging waar sportieve prestaties en saamhorigheidĀ samen gaan. De seniorenafdeling bestaat uit zo’n 80 leden, verdeeld over 4 dames- en 4 herenteams. Onze gestaag groeiende jeugdafdeling met ca 130 leden telt 18 teams in CMV en Aspiranten.Ā 

Albatros heeft een uitgebreid en goed bezet kader. Dat kader bestaat uit een grote groep trainers en coaches, grotendeels ouders en eigen (jeugd)leden. Daarnaast beschikt Albatros over een enthousiaste Jeugdcommissie en Bestuur; zij geven samen met de leden invulling aan de verdere ontwikkeling van Albatros als breedtesport-vereniging en aan het centrale thema voor Albatros van de komende jaren: de doorstroom van jeugdspelers in de senioren teams van de vereniging.

D1 is een ambitieus team dat al enkele seizoenen meedraait in de top van de 1e klasse. D2 is afgelopen seizoen als 2e geƫindigd in de 2e klasse.

Albatros traint op maandag in de Verheijhal aan de Polderweg in Amsterdam oost. Onze seniorenteams trainen op twee per maand afwisselende tijden: 19:30-21:15 en 21:15.23:00 uur.

Albatros voorziet ook in een gepaste trainersvergoeding.

Vereisten voor de rol van trainer D1/ D2:
– minstens 5 jaar relevante trainerservaring;
– om kunnen gaan met de combinatie van ervaren volwassen speelsters en evenzo ambitieuze, talentvolle jeugdspeelsters;
– voor een van beide teams een trainer/ coach rol (bij voorkeur voor D1);
– VT2/VT3 diploma (of daarvoor studerend) en
– bereid en in staat zijn om met de andere trainers, coaches en deĀ technische commissie een goede band op te bouwen waarbinnen ruimte is voor uitwisseling van ervaringen en het geven van feedback.

Bij belangstelling voor deze ambitieuze en uitdagende rol, graag contact opnemen met Eveline van Emmerik, bestuurslid Technische Zaken
Mail: technischezaken@albatros-amsterdam.nl
Telefoon: 06 21 22 53 65.