D1 had dinsdag 16 januari een wedstrijd tegen Wham Wham, in Zwaag out of all places. Voor dat de wedstrijd begon legde de scheidsrechter nauwkeurig uit dat hij goed op schermen zou letten, wat later in de wedstrijd ook duidelijk werd na dat hij een punt aan de tegenstander gaf omdat onze libero volgens hem bewoog en dus schermde. (Niet iedereen was het hier overigens mee eens, aangezien onze libero helemaal rechts stond en onze serveerder helemaal links), maar dat terzijde.

Het stond 2-1 voor Albatros en de vierde set begon. De set kwam langzaam opgang en al snel stond D1 met 7-0 achter, met een mooie inhaal sprint kwamen ze uiteindelijk op een 24-20 voorsprong. En toen gebeurde het; een aanval van de tegenstander werd geblokt door de midden en kaatste terug. Bijna iedereen zag de bal buiten de lijn vallen, maar de scheids gaf het punt aan D1; 25-20! Verbaasd begonnen we te juichen, gewonnen dachten we!

De tegenstander was het er niet mee eens en legde de situatie uit aan de scheidsrechter. Na enige twijfel riep de scheids de aanvoerders bij elkaar en zei dat hij de verkeerde beslissing had gemaakt en dat het toch een dubbelfout was; het punt moest overnieuw gespeeld worden. D1 kon het niet geloven, maar kon er niets tegen doen en speelde het punt overnieuw. Gelukkig werd de set na 2 punten toch nog een keer gewonnen: 25-22.

En zoals onze Aanvoerder aka Spelverdeler aka Jiske aka Rollie zou zeggen : Aye Zwa(ag)