H2 wint de beker! Voor de tweede plek. #albavolley

Een bericht gedeeld door Albatros Amsterdam Volleybal (@albavolley) op

H2 heeft een krappe selectie van 7 spelers waarvan aan het begin van de week twee ziek waren en één langdurig geblesseerd is. Na de training (of wedstrijd met H1) op maandag, startte dinsdag het bekertoernooi. Het zouden vier lange dagen volleybal worden: 15-2, studenten rechtstreeks uit de kroeg (?), een talentvolle Cavia (maar dan op de bank) en een veldslag.

15-2
Met Quincy en Pedro als invallers werd eerst Spuyt aan de kant gezet. Spuyt toonde vechtvolleybal waarmee ze de tweede set wisten te winnen, de slordigheidjes van Heren 2 deed onze mannen de nek om. In de beslissende derde set serveerde Albatros 2 keer fout. Spuyt was al snel gebroken: 2-15 winst en dus door naar woensdag. Ondertussen nog gezien hoe Dames 2 onderuit ging tegen de latere finalist SVU en hoe een combinatieteam van Dames 3/4/5 zonder echte spelverdeler knap een set wist te pakken.

Cavia
Woensdag was Levi beter. SVU was niet helemaal compleet, speelde alsof ze net uit de kroeg kwamen en werd gemakkelijk verslagen. Later die avond volgde een Cavia team, waarvan de jonge wisselspeler vooral indruk maakte. Jammer dat hij niet meer mocht spelen, dat zorgde er voor dat Heren 2 donderdag de finale moest spelen tegen VVA.

Finale
Het werd een veldslag: 3-2 verlies. De energie op dag vier was op, de zieke nog niet helemaal hersteld, de power ontbrak. De week eindigt met een beker, alleen niet de juiste.