Dames 2 zingt voor de wedstrijd (en danst na de wedstrijd). 1-3 winst op Dames 4. #albavolley

Een bericht gedeeld door Albatros Amsterdam Volleybal (@albavolley) op

Terwijl de scheidsrechter de opstelling opschrijft, zingt Dames 2 het clublied (hier helemaal te beluisteren – niet gezongen door de meiden). In de eerste set was de servicedruk van Dames 4 zo groot, dat vliegensvlug 25-12 op het scorebord stond. Hoe er ook geschoven werd met de passopstelling, tot een goede aanval wilde het niet komen. Het antwoord werd in set 2 wel gevonden. Met de wedstrijd tegen Smashing nog in het achterhoofd (de meisjes uit Diemen verloren de eerste set ook dik, maar wonnen daarna wel de overige drie sets), begon het gewoon weer met 0-0.  De rust keerde terug, de passes kwamen en de harde aanvallen afgewisseld met slimme prikballen scoorden. De uitgebreide video-analyse bleek te kloppen, het plan werkte en de meiden vochten zich naar een overwinning. Wat begon met een liedje eindigde op het Leidseplein met een dansje.