De eerste helft van het seizoen had Dames 6 alle vier wedstrijden gewonnen en stond dus bovenaan. Maar zoals bekend, is de tweede helft van zo’n seizoen altijd lastiger, want alle tegenstanders willen revanche nemen voor hun nederlaag. Dat gold zeker ook voor het damesteam van WEST! waar D6 woensdag tegen speelde. De eerste twee sets leek die revanche er ook te komen, want die gingen allebei verloren. Daarna hervonden de Albatros dames hun gebruikelijke enthousiasme en vechtlust weer en gingen ze ook steeds beter spelen. Met Nina op de voor haar onbekende middenpositie, Ula die veel punten maakte en Cecile, Corina en Sanne die uitblonken door hun inzet. De derde en vierde set werden goed gewonnen, waarna de vijfde weer heel stroef begon: halverwege 8-5 achter. Maar ook toen knokten ze zich terug en maakte Tina uiteindelijk op 15-12 het met een service-ace af. Met dank aan Sam voor het filmpje.