Scoren doe je zo. #albavolley #heren1 #volleybal

Een bericht gedeeld door Albatros Amsterdam Volleybal (@albavolley) op

De contouren van het nieuwe H1 werden gisteren zichtbaar tijdens de thuiswedstrijd van H1 tegen de bezoekers uit Huizen. Onder het toeziende oog van oudgedienden Jesse en Alexis won een frisse combinatie van H1- en H2-spelers woensdag overtuigend van Prima Donna kaas H3. Luid aangemoedigd door de meiden van Dames 2, die eerder hadden gewonnen van US en een plekje hadden gevonden op de tribune, bestreden de mannen/jongens de tegenstanders.

Maar liefst drie invallers van H2 en onze ‘freelancer” Hillard (ook H2) maakten hun opwachting in de Verheyhal. Jona debuteerde op midden en maakte zijn belofte waar. Hoog en hard. Ook Stijn liet zich niet onbetuigd als gelegenheids midden en speelde in het achterveld ook nog eens een puike partij. Michael (diagonaal) sloot de wedstrijd in stijl af met een poeier van een ace.
Veteraan Ruud hield zijn optreden beperkt met enkele rotaties in het achterveld ter vervanging van Jona. Met een paar goede services wist hij nog wel een belangrijke bijdrage te leveren aan de overwinning van H1.

Onze buitenaanvallers werden door uitblinker Artem voorzien van loepzuivere set-ups maar werden vaak geconfronteerd met een sterk blok. Na de verloren eerste set wisten Geerten en Hilliard steeds beter de gaatjes in het blok te vinden of speelden netjes via de handjes uit.

Het was mooi te zien hoe De jongens van H2 bijkans moeiteloos aansloten op het niveau van H1. Dit gaf een mooi inkijkje voor het tweede deel van het seizoen als H2 opgaat in H1.

Sanne en Bart waren afwezig wegens blessure en een zakenreis maar zullen na de kerst aan de bak moeten als Jona en Stijn mee gaan doen met H1.
Ik heb in ieder geval genoten.