Sarah speelde woensdag nog tegen Volleyburg, zaterdag won ze met Jeugd 1 (3-1) van Clam Dycke in Krommenie. Twee en halve set werd er prima geconcentreerd gespeeld. Na 15-9 achter in de eerste setĀ  herpakten de meiden zich uitstekend om met 25-23 te winnen. Met een prima servicebeurt bracht Isabelle het team terug in de wedstrijd, waarna

de verdedigend acties van Mila de zege veiligstelde. De tweede en derde set waren prima (25-15 en 25-20). In de laatste set was het energieniveau te laag en keerden oude fouten terug (veel foutservices en passing die het liet afweten).

Leuk om te zien hoe coachbaar het team is. Na een rondje foutservices hoefde ik in de time-out niks te zeggen. Dat deden ze zelf. De spelverdeelsters hadden opdracht gekregen bij een goede pass het midden aan te spelen. Dat gebeurt dan ook 7 keer aaneengesloten. Nathalie sloeg verwoestend hard over de blokkering en Sarah was misschien wel de beste aanvalster van het veld. Ze pakte een paar bloks en draaide slim weg naar de contrahoek. Luka had een goede switch gemaakt naar de diagonaalpositie in de derde set en speelde een prima wedstrijd. De spelverdeelsters waren beide heel vast in de setup. Bette kan zo mooi met veel gevoel een bal uit haar handen laten vertrekken en Celine nam in de service het voortouw.

Energiegebrek
De dames klaagden over energiegebrek in de vierde set. Met een aanvangstijdstip van 13 uur valt de wedstrijd midden op de dag. De meesten hadden natuurlijk niet geluncht en niemand had eten bij zich. Daardoor viel ook de concentratie weg. Dus meiden: wijs iemand aan die de mandarijntjes van de dag meeneemt.