ballonnentraining
Eén van onze jongste leden houdt van schrijven én van volleybal. Lees de dagboekverhalen van Annebel: “Lief dagboek. Vandaag moest ik weer vroeg op staan. Niet voor school, want het is zaterdag. Ik ging naar volleybal. Dat is wel leuk. Om vijf voor negen was de zaal leeg. Trainer Robert vroeg aan mij of training door zou gaan. Dat weet ik toch niet. Ik ben nog maar een kind. Toen kwam die lange trainer. Ik weet niet hoe hij heet. 
Hij zette muziek aan. Heel hard. En toen gingen we ballonnen opblazen. Daarmee gingen we smashen. Ik kan al smashen met rechts en ook een beetje met links. Meisjes van Volleyburg willen ook leren smashen. Daarom deden zij ook mee met de training. Bij Albatros leer je echt goed smashen!

Toen gingen we wedstrijden spelen. Wij waren goed, de tegenstander iets minder. Wij wonnen de wedstrijden. Dat was leuk. De coach was ook erg trots op ons. Dat was ook leuk. Nou. Doei.”