d2
In the pocket maar weer: de vijf punten tegen VVA! WhoeWhoeā€¦.. Goed begin van het nieuwe seizoen. Een heerlijke wedstrijd waar het fijn was om naast spel op karakter en doorzettingsvermogen te hebben gewonnen: echte teamspirit.

De eerste twee sets is er hard tegen hard geknokt (niet altijd eenvoudig voor de scheids) en trokken wij aan het langste eind. Duidelijk naar voren kwamen de geoefende situaties tijdens de trainingen. We roepen nu bij elk punt 24-24 en gaan er vol tegenaan. Zo ook bij de netduels. Geen genade meer, wij willen dat punt. En goddank was de pass er weer na een dramatische generale afgelopen maandagā€¦..

De derdeĀ set ging er om spannen. Bij een behoorlijke achterstand aan onze zijde heeft Duco (op enig aanraden :)) toch een wissel toegebracht om even het tij te keren. En voila: het hielp. Even de serviceĀ terug, paar punten pakken en full force vooruit. Resultaat? Ook de derde set was binnen. Op naar de laatste. En waar het helaas soms dan misgaat omdat het gevoel er al is van de winst, hebben we er dit keerĀ met elkaar voor gezorgd dat ook deze laatste punt aan ons zou worden vergeven. Je wilt toch niet weer na een seizoen spelen op Ć©Ć©n punt de poule moeten verlaten.

Zowel face-to-face in de kantine als via de app hebben we kort geĆ«valueerd: goed gespeeld Team Debbie! We kijken met plezier uit naar de volgende ontmoeting in onze pouleā€¦ā€¦.

Namens Team Debbie
Jose