Ute verlaat Dames 3, snik

Dag!Het derde damesteam van Albatros is een aanwinst kwijt: Ute (links op de foto) verlaat de vereniging. Snik, snik. Een jaar geleden kwam nummer 1 die je op elke plek in het veld kwijt kunt, net terug. Haar verblijf bij Albatros werd vorige week afgesloten met een etentje. Dolle gezelligheid natuurlijk. Overigens schijnt Ute net als Ramses het blauw in te ruilen voor geel. Ai, zonde.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. Ik wil toch even aanvullen dat ik langer dan Ć©Ć©n jaar bij Albatros gespeeld heb. Volgens mij ben in 1985 of ’86 lid geworden, kun je nagaan. Ik heb er jaren prettig gespeeld en we hebben het in alle wisselende team samenstelling volgens mij prima naar ons zin gehad. Maar goed. Ik woon in west en het ligt dan meer voor de hand om in west te gaan spelen.
  Ik wens jullie Albatrossers uiteraard wel veel volleybal succes!
  Groetjes, Ute

 2. cynthia lawalata

  4 februari 2009 at 12:24

  Namens het team wens ik Ute veel volleyplezier bij Slotervaart.

  Desalniettemin krijgen we er een midden en een spelverdeelster bij…….

  groetjes
  cynthia

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*