Vonotros wint overtuigend met 3-0

In de verte zie je Daniel (rode broek) van Vonotros smashen. Natuurlijk scoorde hij en zulke ballen waren er wel meer. De eerste set was het team nog zoekende: een achterstand werd echter ingelopen en uiteindelijk werd het 25-23. De sets daarna was de weerstand van Abcoude gebroken: 25-9 en 25-14. Ook het eerste team van Albatros ontnam Abcoude punten. Een achterstand van 3-11 werd omgebogen naar winst. 3-0 voor de vogels tegen het tweede team van Abcoude. Om het aspiranten verhaal af te maken: Jeugd 2 verloor met 3-0. Toch scheen de zon (letterlijk) in de hal: het team speelde buitengewoon goed in drie├źn en ook de teamgeest zat er goed in zo concludeerde een vader na afloop. Tjonge, wij zijn ook overal.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Inderdaad, het was me een wedstrijd zeg… HEERLIJK smashen met de heerlijke set-ups van onze sterspe(e)l(st)ers, het kon niet meer stuk. Als we nou alle wedstrijden zo speelden, waren we nu al kampioen!

  2. Overtuigend? Volgens de stand haalde VonoTros 36 punten en Abcoude 37. Een directe link naar de stand is op die brakke competitiesite uiteraard niet mogelijk, dus je moet hier even naar toe gaan en dan nog een keer op ‘Stand’ klikken.

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*