Coachbord
Een volleybal coachbord is natuurlijk erg handig voor als je een oefening wil uitleggen tijdens de training of als je de tactische aanwijzing goed wil laten zien. Welk coachbord is nou het allerbeste? Volleybalvereniging Albatros biedt alle coaches twee opties die verkrijgbaar zijn bij volleybalshop.nl. De blauwe van Rucanor en de zwarte van Molten. De ervaring leert dat coaches een keuze maken aan de hand van twee dingen.

  1. Moet de map in je sporttas passen?
    Als je handzaamheid belangrijk vindt, kies dan voor de blauwe van Rucanor. Dit is een A4-formaat en past prima in de tas. Het bord van Molten is twee keer zo groot: A3-formaat. Je krijgt er wel een tas bij. Beide borden maken gebruik van magneten.
  2. Ben je een schrijver of een tekenaar?
    Voor wie veel aantekeningen maakt, is de blauwe het beste. Het heeft een volleybal planner, waarop je opstellingen en tips kunt schrijven. Ook kun je natuurlijk onder de klem je eigen format aantekeningen plaatsen. De zwarte versie is uitermate geschikt voor wie houdt van tekeningen maken. Op de ene kant is het hele veld te zien, terwijl op de achterkant een half veld staat afgebeeld. Ideaal.

Succes met het maken van een keuze! Weet je al welke je wil? Op volleybalshop.nl kun je beide coachborden聽bestellen!