reserveren
1) Waarom heeft 2015 geen bekertoernooi voor de senioren?
Toernooileider Henk geeft het antwoord: “Op de een of andere manier heb ik vergeten om avonden voor het¬†nieuwjaarstoernooi aan te vragen. En nu bleek dat alle hallen vergeven¬†waren, waardoor ik geen alternatief kon regelen.”

2) Hoe werkt het huren van een zaal?
“Voorheen deed ik een bestelling van zaalhuur door een Excel bestand¬†met alle hallen en uren naar DMO te sturen.¬†Sinds vorig jaar doe ik het iets anders, waarbij er een mailtje per¬†hal en categorie (competitie, recreatieve toernooien,¬†Nieuwjaarstoernooi) wordt verstuurd.”

3) Wat is de oplossing voor de toekomst?
“De oplossing is denk¬†ik niet anders dan goed in de gaten houden of alles de deur is¬†uitgegaan”, tot zover Henk.

4) Treft dit alleen het nieuwjaarstoernooi?
Ook enkele competitiewedstrijden zijn noodgedwongen verplaatst omdat de hal niet meer beschikbaar was. Zo spelen Dames 1 en Heren 1 vooralsnog een thuiswedstrijd in De Pijp.

5) Komt dit vaker voor?
Helaas wel, in 2013 werden de promotie en degradatiewedstrijden verplaatst en ook de thuisspeeldag van Amsterdam met een wedstrijd van Heren 2 kon niet door gaan. Ook in 2011 was het raak, de hal werd toen ook niet gehuurd voor promotie en degradatiewedstrijden. Dat zou kunnen betekenen dat de volgende teleurstelling in 2017 is. Hopelijk is er in 2016 wel weer een toernooi, de versie van 2014 was erg geslaagd.