Bekertoernooi, de slotsom

Bij de heren pakte Slotervaart de beker en bij de vrouwen was dat Armixtos. Dat laatste is opmerkelijk, Dames 2 won woensdag namelijk dik van Armixtos en mocht een ronde verder. Ook daar werd gewonnen. Helaas raakte Rina geblesseerd (Joanne was eerder slachttoffer) en was er geen team om mee door te spelen. Daar gaat jullie beker dames! De andere teams deden het niet veel beter. Voor Dames 3 was het bekertoernooi over voordat het ooit begon: het team had zich niet goed, of helemaal niet ingeschreven en kon niet meedoen. Dames 4 speelden de eerste wedstrijd erg krachtig en verloor de tweede wedstrijd.

h1vsslotervaart.jpgTerug naar de herenteams: Heren 1 verloor in de halve finale van de uiteindelijke bekerwinnaar. Heren 2 speelden met maar liefst drie invallers uit Heren 4 en wist bij de eerste wedstrijd nog Ć©Ć©n set te pakken. Bas en Remco maakten hun debuut bij de heren van Albatros. Heren 3 verloor van Amsterdam, het team dat later ook zou winnen van Heren 2. Heren 4 deed zelf niet mee aan het toernooi.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Ik heb de opgave van de teams door Albatros nog even opgezocht, maar daar stond dames 3 niet bij. Mischien dat dames 3 zelf had aangegeven om niet mee te doen?

    Maar in elk geval wil ik volgend jaar per internet meer feedback geven over aanmeldingen etc. Dan kunnen verenigingen en spelers het vervolg van hun opgave controleren.

    Coƶrdinator Amsterdams Nieuwjaarstoernooi.

1 Pingback

  1. Clubblog

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*