Bierrekening US nog open


Roddel 1354 op de site van US: Het vierde herenteam is na een 3-1 nederlaag vergeten om Smashing 1 te betalen in bier. De spelverdeler van US stond tijdens de wedstrijd niet op het formulier, die mocht voor heel wat bier worden toegevoegd. De ‘studenten’ hadden na het verlies in de Duranhal (m√°g daar wel worden gespeeld?) het wel gezien. De rekening staat nog open. Vergeten of beet genomen? Beet genomen, duidelijk.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. Biermanager praat met dit vooruitzicht alvast met dubbele tong…………….over en uit.

 2. Sterker nog: Geen √©nkele reactie vanuit (gos) sippende huu!-es! hoek. Bad losers’ attitude. Dat is dan wel weer leuk.
  Dan moet er maar zaterdag, vermomd als supporters van de altijd charmante SM72 D1, naar de Wibauthal worden getogen om het kaasplankje bier te incasseren.

  Ps. Niet getreurd, de Duranhal is gekeurd: De zaal is 7.25m hoog (minimum is 7m), de vrije ruimte achter het veld is 2m, tussen de velden bijna 5m en de verlichting haalt net is meer dan het dubbele van de minimale 350 lux. Palen zijn met de kerst vernieuwd en de netten kwamen fonkelnieuw uit de verpakking. Hij kén dus!

 3. Sterker nog: Geen √©nkele reactie uit de actief (gos)sippende huu!-hes!-hoek. Bad-losers’ attitude. Dat is dan wel weer leuk.
  Dan moet er zaterdag maar, vermomd als supporters van SM72 D1, naar de Wibaut worden getogen om het kaasplankje bier te vereffenen (US H4 speelt thuis een zware pot tegen de nummer 11).

  Ps. Duranhal is gekeurd: zaal is 7.25 m hoog (7m is minimum), vrije ruimte achter het veld 2m en een beetje, tussen de velden meer dan 4m en het licht is net iets meer dan het dubbele van de minimale 350 lux. De palen zijn vernieuwd en de netten kwamen fonkel-nieuw uit de verpakking. Hij kèn dus.

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*