CMV1-kampioen
Het eerste CMV-team van Albatros heeft zaterdagochtend tegen VoNo de kampioenswedstrijd gewonnen met 3-0 op CMV niveau 5. De meiden van Albatros speelden goed en mooi volleybal en piekten op het juiste moment.

Eerder op de dag verloor Albatros 1 nog van Albatros 2, waardoor VoNo al bijna een plek vrij maakte in de bekerkast. Coach Pau zag de meiden van Albatros tegen VoNo echter de meest mooie bovenhandse services slaan (het laatste punt van de wedstrijd was een ace) en aan het net werden slimme prikballen afgewisseld met harde smashes. In het achterveld bleken de drie maanden trainen op duiken ook zeer effectief: de meest onmogelijke ballen werden toch nog van de vloer gehaald.

Drie prijzen gepakt
De meiden deden eind vorig maand nog een mooie ervaring op bij de regiofinales van West. In januari was het nog even spannend of de overstap van niveau 4 naar 5 wel goed zou gaan. De eerste bekerwedstrijd werd echter gewonnen met 56-5 en de beker kon later die ochtend omhoog gehouden worden. Op niveau 4 eindige het team vorig seizoen ook als nummer 1.

Training
De meiden hebben er hard voor getraind. Op maandag was daar trainer Pau met assistentie van Luka en Olga en op donderdag Rik met hulp van Miriam en Ruud. Trainers en coaches, maar natuurlijk vooral de spelers: gefeliciteerd!