scorebord
Met nog één wedstrijd te gaan is Dames 5 niet meer in te halen: het kampioenschap in de zesde klasse is een feit na de 1-3 overwinning op Armixtos. Gemakkelijk ging het niet; zo werd een set gewonnen met 29-31. Naast een kleine hand vol vaste spelers, vielen er veel spelers in waarvan de helft nog jeugd is. In totaal hebben er 26 verschillende namen op het formulier gestaan van spelers en twee coaches. De hoogte punten op een rij:

Vanaf de start was het al fantastisch: het team kwam 02-03 achter en pakte vervolgens de eerste set van het seizoen in september met 25-03. Het doel van Dames 5 was duidelijk: kampioen worden. Aan de Nevobo was gevraagd om een klasse hoger te spelen, maar dat was niet mogelijk. Daarom gebruikte Albatros een constructie waarbij spelers zich vast speelden in een hoger team en zette het jeugdspeelsters in. Het resulteerde in veel dikke overwinningen.


WEST werd op 22 november helemaal weggespeeld: 25-0 stond er op het scorebord.

Groenen
Armixtos hoopt tot eind oktober nog kampioen te worden, maar wordt dan met 4-0 naar huis gestuurd. Bij de tweede wedstrijd pakken ze echter wel het eerste setpunt tegen Dames 5. Voor de rest zijn het namelijk alleen maar 4-0 uitslagen. Armixtos bereikt vast de 5e klasse via de p/d wedstrijden.

Feest
Het kampioensfeest is komende woensdag, bij de thuisavond van Albatros. Dan wordt er champagne gedronken door alle dames die dit project tot een succes maakten.