Na een krappe winst tegen VoNo vorige week (15-13 in de vijfde set) stonden we maandag wederom tegenover de dames van VoNo in Amsterdam Noord. Het was even zoeken naar de sporthal, volgens de Tomtom bevindt Sportpark De Weeren zich midden op de snelweg namelijk. Tien minuten voor tijd was iedereen van Dames 3 aanwezig en warmgelopen of niet: er moest een wedstrijd gespeeld worden!

Zoals ook vorige week het geval was zijn we erg aan elkaar gewaagd. Helaas wordt de eerste set net verloren. De spanning zit er goed in! Met Marian als enthousiaste coach beginnen we fris aan de tweede set. Het gaat weer gelijk op, maar aan het eind zijn we sterker en halen we de eerste set binnen, yes! We komen steeds meer in ons eigen spel en pakken ook de derde set met 25-20.

Teamfoto
Na een laatste peptalk van de coach beginnen we aan de vierde (en als het aan ons ligt de laatste) set. Het gaat niet makkelijk, de diagonaal geslagen ballen of helemaal in de hoek zijn lastig. Maar we blijven rustig en scoren mooie en slimme punten! Met nog vijf punten te gaan serveert Kim bijna de wedstrijd uit. Ook het laatste punt is voor ons, de winst is binnen! Dat verdient een overwinningsfoto, goed gedaan meiden! Cindy