Heren 4-Albatros
Dit keer geen blessures of verloren sportschoenen, maar een spannende wedstrijd voor Heren 4. De wedstrijd ging gelijk op, maar helaas de eerste wedstrijd in de vijfde klasse, tegen Waterland, ging verloren. Dit ondanks het speler-overschot, met 2 spelverdelers 3 middenaanvallers en 4 buitens (met een vijfde buiten op de tribune).

De wedstrijd begon heel voortvarend, de eerste set eindige in een 25-8 overwinning. Daarna werd de tegenstander een stuk beter, waardoor we de tweede set uiteindelijk verloren met 22-25. De derde set kwamen we goed terug en wonnen we met 25-19. De vierde set werd helaas verloren nadat we van een ruime afstand terug waren gekomen, deze set eindigde in een 20-25 verlies.

Kampioen
Helaas werd daarmee de vijfde set ook nog verloren, waarmee we slechts 2 punten overhielden aan deze wedstrijd. Wanneer we de gehele wedstrijd zo goed speelden als dat we deden in de eerste set dan hadden we gemakkelijker gewonnen. De totale stand eindigde in 99-92 wat wel aangeeft dat we aan elkaar gewaagd waren. Het is dus te hopen dat onze tegenstander kampioen wordt, dan is dit resultaat nog het meeste waard.
Maarten Mellegers