Dames 1 is coachloos

Het eerste damesteam van Albatros zit zonder coach. Reden: Brian vindt het coachen in deze situatie niet meer te doen, dit seizoen. Wat het precies is, mag u de coach en het team zelf vragen. Pijnlijk is het wel. Dames 1 vocht eerder om Brian te behouden, maar slaagt daar nu niet in. Het nieuws komt extra hard aan omdat het team vandaag te horen kreeg dat het een degradatiewedstrijd moet gaan spelen op 8 mei in Uithoorn, om in de eerste klasse te mogen blijven. Om het vervelende nieuws compleet te maken: die hal is de thuishaven van de vermoedelijke tegenstander: SAS. Albatros D1 kent een verleden van gewonnen p/d wedstrijden. Het is vast een kwestie van het maximale uit de contributie halen…

UPDATE: Brian laat weten dat zijn missie geslaagd is. Dat was Dames 1 van de rechtstreekse degradatieplaats halen.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Ook het tweede deel van de missie is geslaagd. Dames 1 blijft in de eerste klasse. Ze hebben beide wedstrijden in het P/D-pouletje gewonnen!

  2. Als D1 (eveneens al bijna traditie) 2e wordt in het eerste pouletje, dan moeten ze op 16 mei in Weesp nog 2 wedstrijden spelen. Misschien zaak om daar nu al rekening mee te houden.

    Overigens zou dat dit jaar niet zo slim zijn, want ik zie nog niets dat er op wijst dat de nummers 2 van de vier pouletjes nog een kans op promotie hebben. Dus gelijk maar eerste worden in de poule.

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*