‘Dames 3 leeft als nooit te voren’


Alleen Kathy mist hierboven op de teamfoto van Dames 3, genomen na (alweer) een avondtje beachen. Het team leeft als nooit te voren met deze beachavonden (al drie keer en maandag weer), uitgaan, toernooien, eten bij teamgenoten en noem maar op. “Echt super, geweldig”, vindt Kim, helemaal rechts op de foto. Zij gaat volgend jaar naar Dames 2. Kim is niet de enige die stopt bij Dames 3. Ook Hannah (derde van rechts) verlaat het team, zij gaat studeren in het buitenland. Alice (derde van links) schijnt te gaan verhuizen naar Utrecht. Kim kijkt terug op een zeer geslaagd seizoen.

“Ik heb een heel gezellig en leuk jaar gehad met jullie. Deze laatste maand zijn we begonnen met beachvolleyballen, dat helemaal super is! Ik hoop dat we dit kunnen blijven doen. Ik mis jullie nu al tijdens het trainen en de wedstrijden als ik aan volgend seizoen denk, maar dat betekent niet dat ik jullie niet meer ga zien..ik ga nog steeds overal mee naar toe en ben er zeker om jullie aan te moedigen tijdens de wedstrijden. Ik wil jullie bedanken voor de leuke tijd! We zien elkaar deze maand weer bij het beachen, de barbecue en het toernooi de 20e. Tot dan!”


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. we zijn inderdaad leuk bezig…Kim we gaan je super aanvallen wel missen, maar desalniettemin, gunnen we deze knallen ook onze dames 2…
    Hannah, veel succes in Barca, Alice veel geluk
    en ook namens mij BEDANKT….

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*