volleybalfeest
Fieke heeft zaterdag bij het Jeugd Bekertoernooi een overheerlijke slagroomtaart gekregen. Van heel Albatros heeft zij de meeste loten van de Grote Club Actie 2014 verkocht. Fieke speelt in Albatros 17 en natuurlijk deelde ze de prijs met haar team. Zo werd het een ochtend die ze zelf benoemde tot ‘Fiekes Favoriete Volleybal Feest’. 

Met veel enthousiasme vertelt Fieke over haar tactiek: “Eigenlijk had ik geen plan, ik nam gewoon overal mijn boekje mee naar toe. En ik verkocht aan iedereen minstens twee en vaak ook wel zes loten.” Kijk zo doe je dat dus! Stiekem denk ik dat haar creatief versierde boekje ook een slimme zet was.

Hoofdprijs
Voor volgend jaar zit Fieke al boordevol creatieve ideeën om de meeste loten van de hele grote Club Actie te verkopen. Ze wil namelijk voor de hoofdprijs te gaan. Het allerliefste begint ze vandaag al met de verkoop van loten voor 2015. En daarvoor maakt ze zelfs haar eigen boekjes als dat moet! Met deze mentaliteit en inzet zal Fieke het de ander verkopers nog moeilijk gaan maken bij de volgende Grote Club Actie.

Op de vraag waar de vereniging het ontvangen geld van de Grote Club Actie aan moet besteden is Fieke heel duidelijk: “Ik wil graag van die gekleurde roze ballen!” Nou Fieke, we gaan op zoek voor je!
Liselotte