h1-byneshal
Helaas dit keer geen heldenverhaal over de verrichtingen van H1. De wedstrijd tegen Spaarnestad is eigenlijk nooit spannend geweest (3-1 verlies). Heren 1 kende een slechte start in Haarlem. Passing liet te wensen over waardoor de sets niet lekker aankwamen en onze aanval en blokkering kwamen niet op het gebruikelijke niveau.

Bij afwezigheid van coach Rob heeft Rik de honneurs waargenomen en hij heeft hard geprobeerd de machine aan de praat te krijgen. Zelfs het systeem moest eraan geloven en H1 ging 2-4 spelen. Met Artem en Ralph als setters.

Sanne probeerde vanaf de bank verbaal (lees luid) het team op sleeptouw te nemen. Alleen de laatste set werd een prooi voor H1. Maar die werd ons ook een beetje in de schoot geworpen omdat de eerste spelverdeler van Spaarnestad rust kreeg. Woensdag 25 maart is Croonenburg de tegenstander. Dan moeten we er weer staan.