stijn
Vandaag was het leuk. Eerst gingen we gymen. Trefbal. Ik moest een paal verdedigen waarop een bal lag. Drie klasgenoten gooiden op mij en ik had alle ballen gevangen. Dat was cool. Daarna gingen we volleyballen. Heren 1 had mij nodig. We gingen fietsen naar het huis van Geerten. Dat was saai.

Toen moesten we wachten. Dat was helemaal saai. De oppas kreeg nog instuctie. Toen gingen we eindelijk naar Haarlem toe. In de auto van Geerten. De navigatie vertelde dat we de tweede afslag moesten nemen. Geerten wilde graag IJmuiden zien. Daarom nam hij de eerste afslag. Dat was grappig. Hierdoor kwamen we wel te laat bij de wedstrijd. Dat vond de coach minder grappig.

Op de bank
Rik was ook te laat maar hij mocht wel starten, net als Geerten. Ik moest op de bank zitten. Dat was suf. Albatros speelde heel erg slecht. Ik had mezelf gewisseld voor buiten, of voor midden, of voor diagonaal en zeker voor de spelverdeler. De coach deed dat niet. Albatros Heren 1 verloor nog een set. De ballen bleven maar bij ons op de grond vallen. In de derde set wisselde de tegenstander de spelverdeler. Dat deden wij toen eindelijk ook.

Wissel!
Rik ging lekker op de bank zitten en ik mocht spelen. Dat ging erg goed, zei iedereen. Door mij ging iedereen in het team beter spelen, hihi. Thijs blokte iemand af en toen raakte de bal het hoofd van de tegenpartij, heel hard. Dat was niet lief van Thijs. Alexis sloeg zo hard, dat de scheidsrechter dacht dat de bal in was. Wij kregen het punt. Haha. Alexis sloeg daarvoor heel hard op de grond. Als ik ouder ben, wil ik ook zo hoog springen en hard slaan!

Bal terug
Ik gaf de bal aan Ruud. Ik verwachtte dat hij de bal binnen de drie zou slaan. Misschien komt dat de volgende keer weer. Hij had wel een hele mooie actie toen wij de bal uit speelden. Hij rende heel hard naar het veld van de tegenstander en speelde de bal weer terug. Dat had hij nog nooit gedaan. Toch zie ik liever dat hij de bal binnen de drie slaat, dat is leuker.

Pannenkoek
Het team ging heel erg veel bewegen. Toen de tegenstander de bal over het blok van Thijs prikte, lagen er al twee van onze spelers op de grond voor de pannenkoek. Een derde speler stond er ook al dichtbij. Thijs dacht, ik pak de bal wel en hij smashte de bal zelf terug. Het was heel goed dat we meer gingen bewegen en beter gingen spelen. Want van 2-0 achter, hadden we 2-3 winst gemaakt! Ik was de ‘man of the match’, maar ik vond Douwe ook erg goed.

Taart
Na de wedstrijd was er taart. Wel drie! Sanne had taarten gehaald, want hij had nog niet een wedstrijd gefloten dit seizoen. De rest van Heren 1 heeft samen al tien wedstrijden gefloten. Daarom vond de coach dat degene die nog niet hadden gefloten, maar taart moest meenemen. Sanne had dat goed begrepen. De taarten waren lekker. De mini-snacks ook. Spelen met Heren 1 was leuk en lekker.

En nee, dit is niet écht geschreven door Super Stijn.