H4-groepsfoto-1
Ondanks een redelijke goede vierde set, hebben we met 4-0 verloren. We waren ‘slechts’ met zeven man omdat Kier op vakantie was, en Gerard geblesseerd. We speelden rommelig en maakten veel blok en service fouten. Het is zonde dat we niet alsnog een punt pakte in onze strijd om consolidatie.

Alexander was aanvankelijk geblesseerd maar speelde een goede wedstrijd op buiten. De eerste set eindigde in een 25-16 verlies. We stonden al vrij gauw acht punten achter, en konden die niet meer goed maken. De tweede set waren we iets sterker, maar verloren we alsnog met 25-21.

De derde set speelden we erg zwak, we verloren hierbij met 25-13. De laatste set hadden we eigenlijk moeten winnen. Het breekpunt in deze punt was 17-18. We kwamen een dubbelfout helaas niet te boven en deze set verloren we met 25-22.

In totaal verloren we dus met 100-72, een verlies waar niks op af te dingen valt. We dienen de laatste paar wedstrijden zeker punten te pakken, in de strijd om consolidatie. We waren al met al kansloos zonder de ervaring en aanvalskracht van Kier.
Maarten