d2
Herman kijkt toe hoe het Dames 2 net niet gelukt om zichzelf te belonen met Ć©Ć©n set winst. Koploper UvO hield vier sets lang het hoofd koel. Alleen de tweede set was het echt spannend, maar UvO wist mede dankzij een sterke liberoĀ met het minimale verschil van twee punten te winnen (25-23). Ā Olga (MA1) maakte haar debuut in de tweede klasse en dat ging super goed. Ā Vervolgens zag Herman in het veld hoe Heren 2 wel wist te winnen van de studenten.

Backhandsmash
De mooiste bal van Heren 2 was toch wel de set-up van invaller Remco (diagonaal) die vanaf rechtsachter kwam om de bal op linksvoor met een backhandsmash omhoog te spelenĀ waarna Albatros weer kon aanvallen. Jesse liet de jongens van UvO zien waarom hij ook eerste klasse speelt. BAM! De gaten in de vloer worden vandaag gevuld.

Gebrul
Quincy genoot hoorbaar aan zijn gebrul van de wedstrijd. Merijn en Levi lieten zien dat lange gasten aan de buitenkant naast harde ballen slaan, ook goed kunnen verdedigen. Huck bleef goed kijken en speelde de ballen daar waar de tegenstander niet meer was. Herman wist als spelverdeler de winnende aanvaller te vinden, dat werden ze hierdoor allemaal. Duco stond in zijn vest van Team Debbie te coachen en noemde niemand Debbie. Dat was dan wel weer gek.