h3
Een volleybalwedstrijd meemaken kan tegenwoordig ook thuis achter je bureau. DonderdagavondĀ speelde Heren 3 een zware wedstrijd tegen Armixtos, koploper in hun poule. Ik kan niet meedoen omdat ik me niet mag vastspelen, maar gelukkig kan Dost in plaats daarvan zijn debuut bij H3 maken. Ik volg de wedstrijd de hele dag via zoā€™n 50 berichten in de WhatsApp-groep van H3. Het begint met Rutger die zich eerst afmeldt omdat hij nog steeds last heeft van voedselvergiftiging, maar hij komt toch om het team zo nodig te helpen.

Bitterballen
De rest van de dag allemaal berichten over wie er wel en niet kan meespelen en Duco die steeds maar wil dat er met 3-1 gewonnen gaat worden. Dat levert namelijk bitterballen op. Tijdens de wedstrijd word ik op de hoogte gehouden via berichten van verschillende spelers (hebben ze kennelijk tijd voor tussen twee ballen door) en toeschouwer Quincy.

Spannend
Het is bloedstollend spannend: 1-0 achter, 1-1 gelijk, 2-1 achter en om 23.12 uur meldt Duco dat het 2-2 staat en de vijfde set begint. Een kwartier later treurt hij dat het niet 3-1 maar 3-2 voor Albatros is geworden. Dost laat weten dat het hem goed bevallen is en hij wel meer met H3 wil meespelen. Dan volgen nog een serie berichten die vooral over drank en andere aanstootgevend zaken gaan, dus daar reageer ik niet meer op. Maar wel lekker gewonnen!