Thijs gaat weg

thijs
Nog twee maandagtrainingen en dan zit het erop voor Thijs. Zijn toekomst is in Turkije bij zijn prachtige bruid. Wij van Albatros H1 wensen hem het allerbeste en de deur bij de club blijft altijd open want Thijs is de afgelopen jaren een drijvende kracht gebleken voor het eerste van Albatros. Hij zal node gemist worden op midden.

‚ÄėMisschien wel een van de beste wedstrijden dit seizoen‚Äô waren de woorden van coach Rob over de wedstrijd van afgelopen zaterdag in het sportcentrum van de VU. ¬†Wat dat betreft had Thijs zich geen betere afscheidswedstrijd kunnen wensen.. Nou ja‚Ķ tenminste‚Ķ Als we hadden gewonnen was er nog wel die ‚Äėsilver lining‚Äô geweest. Nu stond er een lullige 3-1 op het scorebord in het voordeel van de jongetjes van SVU.

SVU H1 dingt samen met nog twee teams naar het kampioenschap in onze poule. En dat ze het professioneel aanpakken bleek wel bij de voorbereiding. Er werd zelfs een camera geplaatst om de wedstrijd op te nemen. En het bleek dat ze deze beelden nog maar eens goed moeten bestuderen. Albatros speelde lange tijd op hetzelfde niveau als de jongetjes van SVU.

Kapot gespeeld
Eerste set ging lang gelijk op maar werd uiteindelijk dik verloren. De tweede set ging ook helaas verloren. (23-25) Nipt dus. Rik en Ruud mochten na deze set op de bank plaatsnemen met complimenten voor het kapot spelen van de tegenstander. En dus viel de derde set makkelijk ten prooi aan het vlaggenschip van Albatros (25-15).

Nieuw bloed
In de vierde set brachten de SVU-ers wat nieuw bloed in het team en liepen snel uit naar een kleine voorsprong. Albatros hield zicht op de tegenstander maar moest op het einde toch zijn meerdere erkennen in SVU.

Man of the match was natuurlijk Thijs. We hebben zijn afscheid opgeluisterd met een prima etentje in de achtertuin van Sanne te Amstelveen. (Kokusai) Zeer gezellig en prima eten. Thijs… Het ga je goed.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Is er een nieuwe puntentelling waar ik niet vanaf weet? Bij ons gaan de sets 1 t/m 4 tot minimaal de 25…
    “En dus viel de derde set makkelijk ten prooi aan het vlaggenschip van Albatros (20-15).”

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*