Het ALBAvolley toernooi 2023 was vlekkeloos georganiseerd door Dames 7 en dan denk je oude garde maar nee dat zijn meiden van 21. Ze hielden alles bij en waren gastvrij en helemaal in glitter.
Veel teams hadden hun best gedaan en zagen er super disco uit. Dames 2 had gave flairs maar Jongens A1 streefde ze voorbij met jaren tachtig jacks en toffe pruiken – behalve voor de jongens die zelf al een matje hadden.

Spannend
Het volleybal was extra spannend met halve finales waardoor alles nog kon veranderen. Met 8 poules van 4 teams was het lekker druk in de hal met een perfecte volleybalsfeer.

Eten
Het eten van Wong Koen was weer fantastisch. Ja Chinees-Indisch is niet echt Chinees en niet echt Indisch maar het is een eigen ding en dat hoort dus zó. Heeft iemand toevallig een bonnetje over?

Skihut
Na de stoelendans opende VerjaardagsDJ Ronnie met ski-hut maar dat leidde alleen tot uitleg aan de vele aanwezige expats over wat dat is. Daarna ging het los op vakkundig gemixte Disco en EDM anthems. Iedereen zong en sprong en het was geweldig.

Heerlijk
Vlak voor het einde werd Bohemian Rhapsody van Queen aangevraagd en je denkt, welke boomer… maar nee, het was Dames 7 en Meisjes A1. Zij zongen voluit en kregen de hele zaal mee. Het was heerlijk, het was vanouds, zo moet dat met een toernooi en lang leve het volleybal.

Stef