‘Ik, lekker warm, zoek lichaam’

uvo-amsterdam.jpg‘Ik ben zacht, geef je warmte en bied bescherming. Ben jij niet al te groot, maat L, toe aan een nieuwe trui en een lekker ding? Neem dan contact met mij op. Mijn vorig binnenste liet mij achter op een waddeneiland. Toe, geef om mij, trek mij aan, ik ben niet meer van UvO Amsterdam, maar wellicht straks wel van jou. Onze liefde houdt wel stand!’

‘Lieve trui, ik wil jou niet. Jij bent slechts L, ik toch zeker XL. Ik ruik lekker en jij naar zweet. Nooit wil ik dat jij, van UvO Amsterdam, mijn omhulsel wordt. Ik wou dat ik kon zeggen dat dit alles mij speet. Maar helaas, dat is niet zo. De reclame achterop, dat maakt mij gek. En wat loopt nu over jou heen? Is dat een vlo?’

Helaas, deze keer niet succesvol, de Smashing’72 bal is nog altijd in goede onze handen.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Henk-Jan

    6 augustus 2008 at 12:52

    We hebben de trui van Albatros in ontvangst genomen, helaas zijn we niet instaat geweest om de eigenaar te vinden. Het kledingstuk voldeed niet meer aan de gezondheidseisen. We hebben daarom besloten om de trui per direct te vernietigen.

    Groeten,

    Henk-Jan, milieupolitie Amsterdam Oost-Watergraafsmeer.

  2. En er staat geen naam of initiaal in?

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*