Time-out Bram: De man van BramTV

“Beste mensen, Via de inmiddels legendarische bossaballer kreeg ik de Time-out. Mijn eerste reactie was ; die spoort niet, laat maar gaan dus. Totdat onze spammert Rik er zich ook mee begon te bemoeien. Na vele debatten kom ik er dan na twee weken achter dat ik het moet schrijven. Vandaag is het dan 8 maart.

Arno geeft als tip dat ik eronderuit kan komen omdat ik geen lid van de club ben. Dank Arno.

Daar komt Rik de kantine in. Met als excuus dat mijn pc gecrasht is probeer ik er nog onderuit te komen, maar helaas, onze internetgoeroe heeft natuurlijk een pda met qwerty toetsenbord. K*tzooi. Ook het eerder aangedragen excuus van Arno hielp niet aangezien de hitsige Killay ook al een keer iets gemaakt had.”

“Dus jah, nu zit ik onder het genot van een palm en het gezeik over een te zware training van John en de complimenten van Rowin over de training, dit stuk op een veel te klein toetsenbord te tikken.

Waar moet ik beginnen? De meeste mensen kennen mijn, inmiddels legendarische, imitatie van een intercity al, dus die hoef ik niet te noemen.

Zelf speel ik bij de fantastische club Armixtos in heren 1 uitkomend in de eerste klasse. Daarin acteren wij stabiel, 6e plek. Mijn positie is dia, maar buiten en zelfs sv(spelverdelen) gaat prima.

Carrière
Mijn carrière in Amsterdam….. Rowin onderbreekt ; Bram, kan je, je moet snel iets over Rik schrijven, hij is weg nu. Pfff, had Rowin maar het zelfde initiatief op de training als aan de bar….

Enfin, KVA(Cavia’s!) dus. Niet veel bijzonders meegemaakt. Next.

Terug in de tijd, Rowin drinkt rustig door en probeert Jef te versieren…. Zelfs dat lukt geloof ik niet. Stakker….

Op mijn 15e begint me volleybalcarrière. En wel in Voerendaal in Zuid-Limburg. Zelf heb ik 21 jaar in Heerlen gewoond. Kennelijk had ik aanleg voor het spelletje, na een jaartje jeugd b mocht ik mijn rentree maken in de promotieklasse, en wel in de top 3… Na ruim 2 jaar ben ik verhuisd naar Vludoc om topklasse (regiodiv) te gaan spelen. Na een seizoen ben ik weer verhuisd naar Geevers/VCL in Landgraaf. Daar ook topklasse gespeeld in het 2e heren team.

Rowin gaat stug door in zijn poging om Jef te versieren… John klaagt nog steeds… Arno zit met een grote glimlach tussen 5 dames…

Jong oranje
In Limburg nog gepiekt tot de 2e divisie en de selectietrainingen voor jong oranje nog meegedaan. Dus aan ervaring geen gebrek. Na enkele jaren rust, blessure aan de enkels. En de verhuizing naar Amsterdam, dus weer rustig aan het volleyen.

Binnen Armixtos gaf ik training aan d1 (promotie klasse). En geef ik nu training aan heren 3 / 4 (3e klasse).

Beachvolleybal
In de zomer ben ik verder nog een fanatieke beachvolleyer. Afgelopen zomer heren-mid-hoog en dit jaar heren hoog (3e en 2e div).

Sinds een half jaar train ik het gemêleerde gezelschap heren 1 en 2 wat ik nog steeds graag doe, en ook graag wil blijven doen.

Mijn palm is op, Rowin in tranen aan de bar, John nog herstellende van de training en Arno nog steeds glimlachend tussen de dames. Kortom, genoeg over mij, tijd om meer te weten te komen over …… Arno ! Arno, vriend, voor jou de volgende Time-out !

Ooooeeeeee-iiiiieeeeeee”


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. kan ook pat…. wat jij wilt…

  2. En ik maar denken dat het een oversized pauw was…

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*