h4-landsmeer
Heren 4 heeft in de strijd om consolidatie een belangrijke overwinning geboekt. In en tegen Landsmeer werd met meer liefst 4-0 van de thuisploeg gewonnen. Met een team van acht man en coach Cor reisden we af naar het noorden van Amsterdam. We misten onze buitenaanvaller Daniel maar dit gat werd goed opgevuld, door mijzelf, Alexander voor een kwart set, Kier en Gerard.

De vorige wedstrijd tegen Landsweer hadden we met 3-2 verloren. Vandaar dat ik vooraf niet zo’n goed gevoel had over deze vrije cruciale wedstrijd voor behoud in de vijfde klasse. In een vrij vlakke wedstrijd onder aanvoering van een goede scheidsrechter uit Landsweer werden dus vijf belangrijke punten gepakt. Wij speelden als team een goede wedstrijd, waar we mede gewonnen hebben door de vele foute services aan hun kant en aanvallen die ruim uit gingen.

Ikzelf speelde een redelijke wedstrijd. Mijn pass was goed de service redelijk. Helaas stond er een goed blok voor me waardoor ik niet vaak kon smashen. Andre en Jan speelden een uitstekende wedstrijd. Daarnaast was Gerard erg belangrijk met zijn service (twee keer net over de net-rand. Henk begon niet zo goed maar groeide in de wedstrijd. Kier was vooral belangrijk in de eindfase en Alexander viel geblesseerd uit na een lastige bal. Conclusie een goede wedstrijd, vijf belangrijke punten en een goed portie zelfvertrouwen.