d4
In de aanbieding: Het aller- allerleukste damesteam van Albatros! Met het afscheid van René Heuvers bij Albatros namen wij ook afscheid van onze coach. Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe coach! Wie zijn wij? 
Even voorstellen: Dames 4 bestaat uit Marina, Pau, Gea, Lija, Agnes, Cecile van der Waal, Anne van Veelen, Annemarijn, Hanna en Liselotte. Zoals te zien op de foto zijn wij strijdvaardig om alle prijzen uit de kast te halen en is de ‘3e helft’ onlosmakelijk verbonden met het gezelligheidsgehalte in ons team.

Wij starten woensdag 9 september de competitie in de 3e klasse. Het belooft een pittige poule te worden voor ons nadat we vorig jaar gepromoveerd zijn. Onze doelstelling: handhaven 3e klasse Ă©n winnen van D2. Zij komen in dezelfde poule uit namelijk. Wij zijn uiteraard super gemotiveerd om onze eer te verdedigen in deze onderlinge wedstrijden, het belooft een spannende strijd te worden!

Wie komt ons bijstaan tijdens de wedstrijden, geeft ons de nodige tactische tips in de time-outs en gaat mee in het enthousiasme van ons team? Wij zoeken een coach (m/v) die ons kan coachen op spelinzicht, die ons weet te motiveren en die zegt waar het op staat. Tijdens de time-out geldt het principe ’30 seconden koppen dicht en luisteren naar de coach’. Verder gaan wij voor de winst, dus zoveel mogelijk de sterkste opstelling in het veld.

Tja, en als je ons dames dan vraagt waar een coach nog meer aan moet voldoen
 dan komen er onvermijdelijke opmerkingen als ‘George Clooney’ lookalike. Hoewel het ons natĂșĂșrlijk voornamelijk om de coachende kwaliteiten gaat ;-). Ook vinden wij onszelf het gezelligste dames team van Albatros, wij drinken na afloop van de wedstrijd graag een biertje in de kantine. Het fust Palm hebben we alvast gereserveerd, uiteraard kan de coach ook op een biertje rekenen! Wie biedt?! Wij horen het graag!