Sport Kort – Twitter, het overzicht

Af en toe is de ‘nieuwswaarde’ zo klein, of wij zo lui, dat er alleen een tweet (berichtje op Twitter) verschijnt. In ‘Sport Kort -Twitter, het overzicht’, een lijstje van de interessantste tweets van de afgelopen week:

 1. @deniice Humor in het CTO clubblad over UvO: “… op zaterdag brengen de meiden de vuile was naar mama en dus kon er niet gespeeld worden.”
 2. @breyten, @deniice @ UvO: Linkje naar het oude verslag, 3-1 verlies, altijd pijnlijk: http://tinyurl.com/yf7x87z (pdf)
 3. Het is gisteren 3-1 geworden voor Heren 1 tegen het 2e team van de groenen. In de laatste set stond Albatros 22-17 voor, dat was niet genoeg
 4. Ze wonnen vrijdag niet, bij het De Pijptoernooi lukte helemaal niks en gisteren was het weer raak. Albatros H2 won van de Cavia’s (KVA)!
 5. Filmpje: Waterkranen werken weer: http://tinyurl.com/yfztfo2

SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. UvO

  25 oktober 2009 at 12:19

  deniice @Clubblog (via Twitter) Haha, mooie beredenatie. Maar UvO zou geen studentenvereniging zijn als deze zaterdag niet gebruikt werd voor t introweekend!

 2. Rik

  25 oktober 2009 at 12:07

  Drie keer verliezen van Albatros in een week tijd, dat moet pijn doen! Blijkbaar was KVA niet helemaal Klaar Voor Actie… 🙂

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*