susanne1.jpgDames 3 heeft vorig seizoen versterking gevonden in Susanne! (Niet te verwarren met Suzanne.) Met bijna twintig jaar volleybalervaring een echte aanwinst voor het team én de club! Susanne verhuisde vorig jaar van Utrecht naar Amsterdam en ging opzoek naar een nieuwe vereniging. “Toen ik een email stuurde naar Albatros, was ik direct welkom.”

Voel je je al thuis in Dames 3?
“Ik ben met open armen ontvangen bij Dames 3, al geloof ik wel dat ik de gemiddelde leeftijd een end omlaag breng. Een nieuw team is altijd even wennen, maar mijn eerste indruk is wel positief. Ik hoop dat ik over 20 jaar nog net zo fris en fruitig in het veld sta als Ineke en dat we met de overige versterking van het team nu alle wedstrijden gaan winnen.”

Hoe bevalt Albatros als vereniging?
“Albatros is een kleine vereniging en iedereen kent elkaar. Het is vooral en vereniging met heel veel oude en jonge leden. Dat is voor mij wel even wennen, want VV Utrecht was een hele grote vereniging. De sfeer is wel heel gezellig en nieuwelingen worden direct opgenomen.”

Je hebt al een wedstrijd gespeeld met Dames 3, hoe was dat?
De wedstrijd die ik heb meegespeeld hebben we helaas verloren, maar de sfeer in het team is in ieder geval erg gezellig. Inmiddels hebben we nog wat extra versterking en persoonlijk hoop ik dat we een poging kunnen wagen om te promoveren.”