De yell van Dames 1 is HAAAAAIBAAAAAI! Marije legt uit waarom: “Om een lang verhaal kort te maken, de naam ‘haaibaai’ heeft iets te maken met het zogenaamde gedrag van Dames 1 (lees: ik was niet bij het bewuste toernooi aanwezig waar José zich als een haaibaai gedroeg, een haaibaai genoemd werd door een stel haaibaaien en toen maar besloot hier een yell van te maken).”

Manwijf

“Rik heeft ‘haaibaai’ even opgezocht in het woordenboek en kwam met de volgende betekenissen: 1) Bazige vrouw 2) Bazige ruwe vrouw 3) Feeks 4) Heks 5) Helleveeg 6) Ka 7) Kijfachtige vrouw 8 ) Kijfzieke vrouw 9) Kattenkop 10) Kenau 11) Loeder 12) Manwijf 13) Persoonsbenaming 14) Ruzieachtige vrouw 15) Teef 16) Viswijf 17) Virago 18) Xantippe. Het grootste gedeelte hiervan is natuurlijk van toepassing op het eerdergenoemde gedrag van José, maar ze verkoopt geen vis, dus viswijf slaat eigenlijk nergens op. Ze was ooit dan wel weer een heks. Xantippe is een naam, dus waarom die ertussen staat? En kattenkop of teef, kies even een diersoort ja. En dan manwijf… serieus… word ik nu alweer uitgemaakt voor pot?! Verwarrend dus al die betekenissen.”

“Het komt er op neer dat wij de reputatie hebben van een stel katachtige ruwe kenaus, terwijl we eigenlijk gewoon hele lieve schattige meisjes zijn die van hobby’s houden en graag met mensen werken. Maar om de tegenstander te misleiden blijven we gewoon lekker haaibaaien in het veld (en het echte leven: ‘Marije, jij hebt toch niks beters te doen, schrijf jij maar wat over de yell.’ Pfff tsss ja hoor…) Kom eens bij een wedstrijd kijken en oordeel zelf.”

“PS. Voor alle invalsters: de yell is HAAIBAAI!!!! Een ieder die wordt betrapt op het roepen van HIGH FIVE kan zich 10x gaan opdrukken. ;)”