Verheijhal nog niet vrijgegeven

De nieuwe Verheijhal is nog niet vrijgegeven door de brandweer. Wel gaat de hal zaterdag en zondag open voor volleybal-, schaak en turnwedstrijden. Het stadsdeel heeft namelijk van de brandweer een evenementenvergunning gekregen voor het weekend. De procedure, waarbij de brandweer de hal vrijgeeft, is nog niet afgerond. Dat kan nog één tot twee weken duren en mogelijk nog langer.

De competitiewedstrijden zijn verplaatst. Het stadsdeel vindt het erg vervelend voor de sporters. De sporters vinden het nog veel erger. Onze eerdere berichtgeving dat de hal niet brandveilig genoeg zou zijn klopt niet volgens het stadsdeel. Het negatieve advies waar de brandweer het over had, sloeg vermoedelijk op het feit dat de procedure nog niet afgerond was. Onze inside-bron vertelde dat de bordjes die de vluchtwegen aangeven nog niet klaar waren of slecht werkten. Het is onduidelijk wat de kern van waarheid hier is. Feit is wel dat de procedure ons twee weken lang het trainen onmogelijk maakt.

UPDATE: De wedstrijden van D2, D3 en H4 zijn verplaatst naar andere sporthallen. Zie de agenda rechts.
UPDATE 2: Jawel, we staan in de krant. Het Parool, pagina 15. Ga heen en lees. “Volleybalvereniging Albatros meldt op zijn website …”
UPDATE 3: Buurtkrant Dwars door de buurt hebben we zelf wakker geschud.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


  1. Hmm, de jeugdcompetitie is nu ineens een evenement geworden. Misschien moeten we entree heffen 😉

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*