Vier blessures voor vier-nul verlies

De laatste wedstrijd van het seizoen voor Dames 1 tegen Compaen 2 ging niet zonder slag of stoot. Het 4-0 verlies ging gespaard met evenveel verloren sets als blessures. In de grafiek is mooi te zien wanneer in het verloop van de wedstrijd de vogels uit de lucht vielen. Zo was daar de duik van Aleid (kunnen vogels ook niet) die een flinke knieblessure tot gevolg had (sterkte Aleid!). Het bovenbeen van tweelingzus Trea trok het niet lang daarna ook niet meer. Wendy had eigenlijk al voor de wedstrijd last van een spiertje, maar in de derde set ging het echt mis. Dana liep een lichte enkelblessure op… Jawel, na Team Zweepslag (Heren 1) is daar nu Dames 1 met als bijnaam…?


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. We kunnen er ook een spelletje van maken:

  “Wat een pech, maar….rara welke speler valt deze week weg”???

  Altijd spannend en dynamisch. Er vallen vele prijzen te winnen!

 2. Team positief! Slechter dan dit kan bijna niet; het kan alleen nog maar beter gaan!

 3. Dames 1 = Team Wilson… de dames kunnen duidelijk wel een mascotte gebruiken die hun door deze moeilijke tijd heen sleept… Een Wilson voor iedereen!

 4. Team met gebreken. Team kwakkelig. Team geschonden.
  P.S. Albatros krijgt volgend jaar waarschijnlijk een nieuw dames team; Dames ½ (zitvolleybal).

 5. team: Gebrekkig

 6. Ik solliciteer naar een plekje in het Albatros Zit-team… Al zittende zal duiken een overbodige actie worden. Fijn, want deze albatros zal NOOIT meer met de snavel vooruit richting de grond duiken.

 7. Tijdens de training zeggen we het ook….Komt natuurlijk door de nieuwe shirtjes.

  Of was het dat “vul hier zelf maar wat in” feest van Compaen waar sommigen niet bij wilden zijn…:”)

 8. Nieuwe naam Dames 1

  17 april 2011 at 21:12

  Met al die invallers en blessures erbij, is het eerder een ‘B(lessure)-team‘..

 9. Team “spelers gezocht”

  Want naast alle blessures moest iemand die voor een setje mee kwam doen meteen vier sets spelen. Werd een ander gewisseld met als commentaar van de coach: ‘Ben je nog dronken of zo?!’

 10. Hmmm, dames 1??? De bijnaam zal iets te maken moeten hebben met het gebrek aan dames 1. Bovengenoemd schema is een mix van 1 en 2. Treurig 4 geblesseerden, maar hoe zijn we tot het eind van de wedstrijd gekomen? Dames 1 bestond op dat moment alleen nog uit Jiske?

 11. Team Brak en Blessurevol…

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*