Heren 1 wint alleen het publiek


In de eerste set werd er grandioos mooi volleybalspel vertoond, niet eerder speelden de vogels en de cavia’s zo goed, zo oordeelden de coaches na afloop. Heren 1 won de spannende set met 25-23, de promotie naar de eerste klasse was een stap dichterbij. Helaas hield Albatros het niveau niet vol, waar de mannen van KVA Cavia dat wel gewoon deden. De einduitslag: een 1-3 verlies. Albatros liet wel zien dat het een club is met toekomst: de tribune zat vol met enthousiast publiek. Met een spandoek, liedjes, en gejuich wisten zij hun club te ondersteunen. De slag om het publiek heeft Albatros duidelijk gewonnen. Mooie dingen zijn er in het vooruitzicht. Publiek bedankt!

Eind april neemt het team plaats in een poule van drie: de nummer één plaatst zich alsnog voor de eerste klasse. De nummer twee mag in mei p-d’n… Kortom, het is pas voorbij als het voorbij is.


SponsorKliks, sponsor jouw sponsordoel gratis!


 1. heren succes vanavond!

 2. It ain’t over till the fat lady sings, zouden amerikaanse sportverslaggevers zeggen. En hoewel de referentie dateert uit Brunnhilde’s aria in de Götterdammerung, wordt de frase tegenwoordig vooral in het baseball gebruikt. En nu dus in het volleybal
  @Rob: bedankt voor de support

 3. 1 down, 1 to go. SAS trekt zich terug. Dat wordt woensdag direct promoveren of op 14 mei in Weesp doorballen.

 4. Als Albatros net zo speelt als de eerste set tegen ons zien we elkaar in september terug in de 1e klasse.
  Rene, en het hele team, succes de 27e in Haarlem.

  Rob.

 5. ja het publiek was zeker goed 😛

Geef een antwoord

E-mailadres wordt niet gepubliceerd

*